Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Μαργαρίτα

 Συνεχίζω τη δημιουργία έργων στη διάρκεια των μαθημάτων ζωγραφικής με το θέμα της μαργαρίτας. Η δασκάλα μου η Κατερίνα, μου έστειλε την παρακάτω φωτογραφία με την πανέμορφη μαργαρίτα. Ακόμη δεν είχα τελειώσει τις παπαρούνες αλλά την τύπωσα για να τη βλέπω. Δεν υπολόγισα όμως τη δυσκολία που θα είχα με το τόσο άσπρο χρώμα της. Ίσως δεν με βοηθάει και η εκτύπωση στο χαρτί. Αρχίζω να καταλήγω πως η μελέτη και η όλη διαδικασία κατά τη διάρκεια της ζωγραφικής, είναι καλύτερη αν τη βλέπω στην οθόνη του υπολογιστή!! Μπορώ και να ζουμάρω σε κάποια σημεία και αυτό με διευκολύνει αρκετά.

Την προσπάθησα πάντως από το χαρτί αυτό, για 3 μαθήματα. Το αποτέλεσμα δεν με ενθουσίασε καθόλου. Μια ιδέα όμως της δασκάλας τελειώνοντας το μάθημα, με βοήθησε στο να την τελειώσω . Ο Παναγιώτης, συμμαθητής μου την ολοκλήρωσε και μάλιστα με επιτυχία. "Δεν την τραβάς μια φωτογραφία για να τη βλέπεις  και να γίνει σαν του Παναγιώτη!" είπε η Κατερίνα. Έτσι λοιπόν με τη βοήθεια κινητού και μετά μεταφορά στον υπολογιστή, άρχισε να φαίνεται η μαργαρίτα μου.
Ελπίζω να αρέσει και σε όσους την δουν. Όλα τα έργα μας -σαν ομάδα ζωγραφικής- θα εκτεθούν στις 7 Ι ουνίου στην αίθουσα του δημαρχείου Δροσιάς στις 7 η ώρα. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Λάδι 50Χ40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου